ΠΑΣ Γιάννινα : Ανανέωσε με τον Αποστολόπουλο

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανανέωσε με τον Αποστολόπουλο

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ για ακόμη δυο χρόνια, παραμένοντας κάτοικος Ιωαννίνων μέχρι το 2020.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ανανέωσε για δυο ακόμη χρόνια με τον ΠΑΣ και μετά τον Θέμη Τζημόπουλο έγινε ο δεύτερος παίκτης που υπογράφει ανανέωση με την ομάδα.

Φαίνεται πως στα Γιάννινα θέλουν να τελειώνουν από νωρίς με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ώστε να δουν τι κομμάτια θα χρειαστεί το παζλ της νέας σεζόν.

Άλλωστε οι Γιαννιώτες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον εδώ και αρκετές αγωνιστικές, καθώς η σωτηρία ήταν εξασφαλισμένη, ενώ η Ευρώπη… μακριά.

Ο Αποστολόπουλος έπαιξε σε 17 παιχνίδια (Πρωτάθλημα και Κύπελλο), με τους παγουράδες να μένουν ικανοποιημένοι και να ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα«Την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μας, υπέγραψε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος για δύο ακόμα χρόνια έως το 2020.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος τόνισε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Χριστοβασίλη, τη διοίκηση, τον προπονητή της ομάδας κ.Πετράκη και τον Διευθ.Ποδοσδαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο και για την βοήθεια τους και την εμπιστοσύνη τους όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα.

Τα Ιωάννινα και η ομάδα του ΠΑΣ είναι ξεχωριστές στιγμές στη ζωή μου και θέλω να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό. Μαζί με τον κόσμο το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει και θα δούμε την ομάδα μας όπως της αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ