Αστέρας Τρίπολης : Φτάνει τις 100 συμμετοχές αν παίξει με τον Παναιτωλικό ο Ιγκλέσιας

Αστέρας Τρίπολης : Φτάνει τις 100 συμμετοχές αν παίξει με τον Παναιτωλικό ο Ιγκλέσιας

Τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα συμπληρώσει ο Ματίας Ιγκλέσιας σε περίπτωση που αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό την Κυριακή 6 Μαΐου (19:00) για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της φετινής Superleague. Αυτό το παιχνίδι θα είναι ιστορικό για έναν παίκτη των Αρκάδων.

Ο λόγος για τον Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος σε περίπτωση που αγωνιστεί στο ματς με τους Αγρινιώτες θα φτάσει τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της αρκαδικής ομάδας. Ο Αργεντινός μέσος πήγε στην Τρίπολη στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 και από τότε έχει γεμάτες σεζόν με τον Αστέρα, ενώ φοράει πλέον και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αποτελεί έναν από τους πολύτιμους ποδοσφαιριστές του συλλόγου με 10 γκολ σε 99 εμφανίσεις ως τώρα. Στον αγώνα της Κυριακής, ο Ιγκλέσιας αναμένεται να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών και να μπει στο κλαμπ των 12 παικτών που έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο. Με σειρά συμμετοχών αυτοί είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ροτζέριο, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Μάσα, Λαδάκης, Λούι και Τσαμπούρης.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Ιγκλέσιας είναι με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου με τον Αστέρα, τότε ο 33χρονος χαφ θα έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμη περισσότερο σε συμμετοχές, ενώ δικαιωματικά θα χαρακτηριζόταν ως μόνιμος κάτοικος Τρίπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ