Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόι!

Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόι!

Λύθηκε το γραφειοκρατικό ζήτημα που δεν επέτρεπε στον Ανδρέα Ντόι να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος - Ετοιμος να φορέσει τη γαλανόλευκη ο 20χρονος σέντερ μπακ.

Ο Ανδρέας Ντόι ήταν η αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού. Σε μια δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, ο νεαρός άσος κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο νεαρός μάλιστα έκανε σπουδαίες εμφανίσεις ως στόπερ, παρότι η φυσική του θέση ήταν στη μεσαία γραμμή, με τον Ντόι να κερδίζει με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του την εκτίμηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών, αλλά και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου. Εμφανίσεις που άνοιξαν αμέσως την κουβέντα για την Εθνική Ελλάδος και την ανάγκη η γαλανόλευκη να προλάβει τον 20χρονο αμυντικό από την αντίστοιχη ομάδα της Αλβανίας.

Διαβάστε επίσης: Πως ο αγαπημένος προπονητής του Μέσι, βρέθηκε στην κουβέντα για τον Ολυμπιακό

Όπως είχατε διαβάσει στο «10», η ομοσπονδία της γειτονικής χώρας προσπάθησε να πείσει τον Ντόι να φορέσει τα χρώματα της Αλβανίας, αλλά ο νεαρός αποφάσισε να παίξει για την Ελλάδα, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να μετράει πλέον αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική ομάδα ανδρών της χώρας μας (σ.σ έχει παίξει με τις Κ17 και Κ19).

Μπορεί στις τελευταίες κλήσεις των Γκουστάβο Πογέτ και Νίκου Παπαδόπουλου σε Ανδρών και Ελπίδων αντίστοιχα, να μην υπήρχε το όνομά του, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρχε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, το οποίο, όμως, πλέον λύθηκε και είναι θέμα χρόνου ο Ανδρέας Ντόι να κληθεί στην εθνική ανδρών και να φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα.

Δεν αποκλείεται ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού να βρίσκεται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τις αναμετρήσεις του Ιουνίου με την Ιρλανδία (16/06 εντός) και τη Γαλλία (19/06 εκτός), για τον 2ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024.

Μια εξέλιξη με την οποία ουσιαστικά η γαλανόλευκη θα «καπαρώσει» τον Ανδρέα Ντόι, με την εθνική ομάδα να προσθέτει στο ρόστερ της έναν ικανότατο σέντερ μπακ, ο οποίος φέτος κατέγραψε 27 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ