To10.gr εντόπισε τον Κομίνη και έλυσε το… μυστήριο : «Γέννησε η γυναίκα μου»

To10.gr εντόπισε τον Κομίνη και έλυσε το… μυστήριο : «Γέννησε η γυναίκα μου»

Χωρίς τον… πελαργό φαίνεται ότι υπολόγιζε ο πρέοδρος της ΚΕΔ Μέλο Περέϊρα που όρισε τον Γιώργο Κομίνη στην αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό, το ερχόμενο Σάββατο.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με ανακοίνωση της, δύο ώρες περίπου μετά τους ορισμούς, κάνει λόγο για κώλυμα λόγω τραυματισμού και τον αντικατέστησε με τον Αλέξανδρο Τσαμούρη (Χαλκιδικής)

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος – Λεβαδειακός της 06/05/2018 για την 30ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, Κομίνη Γεωργίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), λόγω τραυματισμού του. Στη θέση του κ. Κομίνη ορίζεται ο κ. Τσαμούρης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Πειραιά)» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το 10.gr επικοινώνησε με τον διεθνή ρέφερι που έκανε γνωστό ότι σήμερα το μεσημέρι η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ότι αυτός ήταν ο λόγος του κωλύματος.

Οι φήμες λένε πάντως, ότι ο ορισμός του Κομίνη δημιούργησε τέτοιον θόρυβο που «ανάγκασε» τον Περέϊρα να τον αντικαταστήσει έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ