Τάισον: «ΠΑΟΚάρα μαζί μέχρι το τέλος»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα μαζί μέχρι το τέλος»

Ο Τάισον, η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, έδειξε πολύ δεμένος με την ομάδα και έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας χρονιάς.

Τι και αν βρίσκεται στον ΠΑΟΚ λιγότερους από πέντε μήνες. Ο Τάισον δείχνει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην Ελλάδα και να απολαμβάνει την παρουσία του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Πρόλαβε να καταγράψει 19 συμμετοχές μέσα στη σεζόν, προσφέροντας 2 γκολ και 3 ασίστ, δείχνοντας πως αν και στα 35 του, μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις μεσοεπιθετικά με τις εμπειρίες και την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο… δρόμοι του Χασάν

Αυτή η εμπειρία ακριβώς που κουβαλάει ο Τάισον από την πλούσια καριέρα του, θα φανεί πολύτιμη στον ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα μιας μάλλον απογοητευτικής σεζόν, από την οποία μπορεί να κρατήσει μόνο την ανάδειξη αρκετών ταλαντούχων παιδιών, έτοιμων πλέον για να διεκδικήσουν τη θέση τους στη βασική 11άδα.

Ο Βραζιλιάνος, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου που σήμανε και το τέλος της σεζόν, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας σεζόν:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και τους ανθρώπους της ομάδας για το θερμό καλωσόρισμα και την πραγματική τους υποστήριξη από την πρώτη μου ημέρα στην Ελλάδα και σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτού του συλλόγου και της ιστορίας του. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ευχαριστώ πολύ ΠΑΟΚάρα μαζί μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ