Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Κικάνοβιτς

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Κικάνοβιτς

Ο βοσνιακής καταγωγής, Αμερικανός μεσοεπιθετικός, Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς παραμένει ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ.

Μπορεί να έχουν περάσει ελάχιστες ώρες από την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο η ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να χάσει χρόνο, ξεκινώντας ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, έχει βγει στην αγορά κοιτάζοντας για την ενίσχυση της, με τον 23χρονο winger Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς να είναι ψηλά στη λίστα της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Σλούκας κοντά σε συμφωνία για νέο 3ετές» (pic)

Μια περίπτωση η οποία είχε έρθει στο προσκήνιο και τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο τότε οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν καρποφόρησαν.

Από τότε έως και σήμερα δεν άλλαξε κάτι δραματικά όσον αφορά στα χρήματα που η Ένωση είναι διατεθειμένη να δώσει ώστε να αποκτήσει τον βοσνιακής καταγωγής, Αμερικανό μεσοεπιθετικό.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ενεργές, οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς εκτίμησαν το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε πιστός και προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ωστόσο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να μετακομίσει στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ έχει λοιπόν σύμμαχο της τον ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως είναι στα δικά της χέρια για το αν θα τον αποκτήσει ή όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ