Μπλάνκο: «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι κιτρινόμαυρο»

Μπλάνκο: «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι κιτρινόμαυρο»

Με μήνυμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αργεντινός ευχαρίστησε άπατες στην ΑΕΚ για τη φιλοξενία.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το νταμπλ φέτος και δεν ήθελε να περάσει μόνη της αυτή την ιδιαίτερη στιγμή η οποία ήρθε μετά από 45 χρόνια. Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση κάλεσε αρκετά από τα αστέρια του παρελθόντος που όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν δει κούπα και δη του πρωταθλητή αγωνιζόμενοι με τα χρώματά της.

Διαβάστε επίσης: Τζαμάλ Μουσιάλα: Απλά ο κορυφαίος της Μπάγερν φέτος! (pics, vid)

Το επίσης αξιοσημείωτο είναι πως η ΑΕΚ την κούπα του πρωταθλητή τη σήκωσε στην Αγιά Σοφιά και άπαντες πανηγύρισαν. Μεταξύ λοιπόν τον προσκεκλημένων στα πανηγύρια, ήταν και o παλιός σέντερ φορ της Ένωσης Ισμαέλ Μπλάνκο που επίσης χάρηκε την κούπα με την ψυχή του.

Με ανάρτησή του λοιιπόν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη φιλοξενία αλλά και όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ γενικότερα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μπλάνκο στο instagram:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος με είχε υπόψη για τη φιέστα της αγαπημένης μου ΑΕΚ. Προσωπικά ήταν πολύ συναρπαστικό το να επιστρέφεις σε αυτό το μέρος μετά από τόσο καιρό και να συνεχίζεις να νιώθεις την ίδια αγάπη ή και περισσότερη από όλη η οικογένεια της ΑΕΚ.

Από την άλλη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της που μου δείχνουν την αγάπη τους από παντού από την πρώτη στιγμή. Νιώθω περηφάνια που επιστρέφω λίγη από την αγάπη στο γήπεδο. Θέλω να σας πω ότι από εδώ που είμαι, η καρδιά μου έχει ένα μικρό μέρος βαμμένο κίτρινο και μαύρο. Από τότε που έφτασα με έκαναν να νιώθω μέρος αυτής της όμορφης οικογένειας και είναι κάτι πολύ ευχάριστο για εμένα. Σας ευχαριστώ όλους, γιορτάστε για τους τίτλους», ανέφερε ο Αργεντινός στο μήνυμά του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ