Τριπσόφσκι: «Έχω στο μυαλό μου την πιθανή αποχώρηση του Λινγκρ»

Τριπσόφσκι: «Έχω στο μυαλό μου την πιθανή αποχώρηση του Λινγκρ»

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας έδειξε προετοιμασμένος στο ενδεχόμενο ο παίκτης του να αποχωρήσει για... λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση για τον βασικό του στόχο που ακούει στο όνομα Όντρεϊ Λινγκρ και ο προπονητής του στη Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τριπσόφσκι δηλώνει προετοιμασμένος στο ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής του να αποχωρήσει από την ομάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Λούτον: Ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό παραμύθι (vids, pic)

Ο τεχνικός της ομάδας από την Πράγα με δηλώσεις του τόνισε ότι η Σλάβια του έκανε την καλύτερη δυνατή πρόταση για να τον κρατήσει στο ρόστερ, από εκεί και πέρα αν θέλει να αποχωρήσει είναι δικό του θέμα.

«Πρέπει να έχω υπόψη μου την πιθανή αποχώρηση του Όντρεϊ, δεδομένου ότι ο Πίτερ φεύγει. Εάν έφευγαν και οι δύο, το τριάντα τοις εκατό των γκολ της σεζόν θα εξαφανιζόταν, κάτι που θα ήταν μεγάλο χτύπημα.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται, έχει φιλοδοξίες και θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό. Δεν θα φύγει με οποιοδήποτε κόστος, αλλά εάν εμφανιστεί μια επαρκής και ποδοσφαιρικά ελκυστική προσφορά ασφαλώς θα ήθελε να την δοκιμάσει.Θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε. Ειδικά με τον τρόπο που κινείται και τα σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η μπάλα πλέον βρίσκεται στη δική του πλευρά, η Σλάβια του έκανε την μέγιστη δυνατή πρόταση», ανέφερε ο Τριπσόφσκι με τον Λινγκρ να μοιάζει κοντά στο να… δοκιμάσει την τύχη του σε άλλη χώρα της Ευρώπης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ