Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τρεις παίκτες

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τρεις παίκτες

Οι κιτρίνομαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν κεντρικό αμυντικό, έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό και έναν φορ περιοχής και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις.

Ο Άρης φαίνεται οτι είναι κοντά στην ολοκλήρωση των τριών πρώτων μεταγραφικών του κινήσεων. Οι κιτρίνομαυροι βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε προχωρημένες επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχουν ξεχωρίσει από τη λίστα τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό, έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό και έναν φορ περιοχής. Οι τρεις αυτοί παίκτες συγκεντρώνουν τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλουν οι κιτρίνομαυροι και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, είναι αυτός που έχει αναλάβει τις μεταγραφές.

Διαβάστε επίσης: Το είπε και το έκανε ο Μπάτλερ: Η προφητική του δήλωση ένα χρόνο πριν (vid)

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής έχει, φυσικά, στη λίστα του και εναλλακτικές, στην περίπτωση που κάποια από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν προχωρήσει. Αν, πάντως, όλα κυλήσουν θετικά σε ότι αφορά τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ή αν δεν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση που θα αναγκάσει τον Άρη να αναπροσαρμόσει γα πλάνα του, είναι πιθανόν οι τρεις αυτοί παίκτες να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στην έναρξη της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ