Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού – Χωρίς κόσμο στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού – Χωρίς κόσμο στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν

Δεν έγινε δεκτή η έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικής απόφασης και της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για το ματς με την ΑΕΚ.

Η έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης και της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για το ματς με την ΑΕΚ στην 5η αγωνιστική των Play off της Super League απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 72.500 ευρώ, ποινή που πλέον παραμένει ως έχει, αφού δεν έγινε δεκτή η έφεση, κάτι που σημαίνει πως στο πρώτο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν θα παίξει χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει την μία από τις δύο ποινές στο ματς με τον Παναθηναϊκό για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 160/28.4.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League (αγώνας της 23.04.2023, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League).»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ