Τηλεοπτικά Superleague 2023-24: Πήρε άλλους δύο η Cosmote TV – Για ποιους θα γίνει… μάχη με τη NOVA

Τηλεοπτικά Superleague 2023-24: Πήρε άλλους δύο η Cosmote TV – Για ποιους θα γίνει… μάχη με τη NOVA

Ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο σε ό,τι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Superleague για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Superleague ολοκληρώθηκε και πλέον οι ομάδες που παρέμειναν -συν αυτές που θα ανέβουν- έχουν ξεκινήσει το χτίσιμό τους ενόψει της νέας χρονιάς. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο πράγμα που απασχολεί αρκετές ομάδες της λίγκας, καθώς πρέπει να ξεκαθαρίσουν και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2023-24.

Ο… τηλεοπτικός χάρτης μέχρι στιγμής είναι αρκετά ξεκάθαρος, παρόλα αυτά δεν λείπουν και τα ανοιχτά μέτωπα για να δούμε οι πάροχοι θα καλύπτουν τα ματς συγκεκριμένων ομάδων. Η Cosmote είναι εκείνη που φαίνεται να κινείται λίγο πιο δυναμικά από τη NOVA, αφού μετά τη συμφωνία με Παναιτωλικό και ΟΦΗ έκλεισε άλλους δύο συλλόγους.

Συγκεκριμένα, η συνδρομητική εξασφάλισε για τα επόμενα δύο χρόνια τους εντός έδρας αγώνες και της Λαμίας αλλά και του Βόλου φτάνοντας τις πέντε αναφορικά με τον τηλεοπτικό χάρτη της Superleague 2023-24.

Όμως παραμένουν δύο… δυνατές εκκρεμότητες. Κι αυτό γιατί αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στα δύο κανάλια, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την ΑΕΚ. Μάλιστα ακούγεται πως αρκετά σύντομα θα υπάρξουν και εξελίξεις, για να δούμε που θα καταλήξουν οι δύο ομάδες από τη νέα χρονιά.

Πως έχει ο τηλεοπτικός χάρτης της Superleague μέχρι στιγμής:

ΑΕΚ – Cosmote TV

Παναθηναϊκός – Cosmote TV

Ολυμπιακός – Cosmote TV

ΠΑΟΚ – Nova

Αρης – Nova

ΟΦΗ – Cosmote TV

ΠΑΣ Γιάννινα – Nova

Αστέρας Τρ. – Nova

Βόλος Cosmote – TV

Λαμία Cosmote – TV

Ατρόμητος – Nova

Παναιτωλικός – Cosmote TV

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ