Άρης: Συνεχόμενες συσκέψεις για τα μεταγραφικά

Άρης: Συνεχόμενες συσκέψεις για τα μεταγραφικά

Μετά το χθεσινοβραδινό (30/5) ραντεβού του με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο Απόστολος Τερζής θα συναντηθεί αύριο (1/6) με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ενώ αναμένεται οριστικές εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης παικτών μέσα στις επόμενες μέρες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση του σχεδιασμού του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με συνεχόμενες συσκέψεις, ενώ οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, σε ότι αφορά τα μεταγραφικά θέματα. Ο Απόστολός Τερζής συναντήθηκε χθες (30/5) το βράδυ στην Αθήνα με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Στο ραντεβού με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ανοικτά ζητήματα, που αφορούν τις μεταγραφικές κινήσεις που θα προχωρήσουν, αλλά και τις αποδεσμεύσεις παικτών του νυν ρόστερ που έχουν συμβόλαιο, όμως, δεν υπολογίζονται.

Ακόμα, στη συζήτηση έγινε αναφορά και σε ζητήματα που αφορούν την προετοιμασία. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς παρακολούθησε τα σεμινάρια του UEFA PRO.

Αναμένεται, μάλιστα, αύριο (1/6) το πρωί να συναντηθεί με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει προχωρήσει αρκετά ζητήματα που αφορούν επαφές με ποδοσφαιριστές και θα ενημερώσει σχετικά τον Έλληνα τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ