Μαραγκός: «Καμία ομάδα δεν έχει αντιμετωπίσει τόσα πολλά προβλήματα»

Μαραγκός: «Καμία ομάδα δεν έχει αντιμετωπίσει τόσα πολλά προβλήματα»

Ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη, Σπύρος Μαραγκός, μίλησε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Στα πολλά και σημαντικά εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη, Σπύρος Μαραγκός.

Το «δεξί χέρι» του Ελληνα τεχνικού τόνισε ότι το αγωνιστικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτό που προέχει είναι να δοθεί μια λύση, προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, καμία ομάδα της Σούπερ Λίγκας δεν έχει τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει φέτος οι «πράσινοι», ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα, εάν είχε φύγει από την ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνιδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις δυσκολίες που περνάει ο Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα ήρεμη, δεν νομίζω ότι καμία ομάδα της Superleague δεν τα έχει ζήσει αυτά που έχουμε ζήσει εμείς φέτος».

Για την υπερπροσπάθεια που κάνουν παίκτες και τεχνικό τιμ: «Αυτό που κάναμε εμείς και δεν ήταν εύκολο, το κατάφερε ο κόουτς και κράτησε τη σκέψη των παιδιών χαμηλά, ζήσαμε άδικες στιγμές φέτος στο γήπεδο, αλλά και εκτός και όσοι μείναμε γιατί διαφορετικά ξεκινήσαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο.

Για το ματς που ακολουθεί με τη Ξάνθη: «Προς το παρών η ουσία να δοθεί μια λύση για το σωματείο, παίζουμε ένα παιχνίδι, αλλά από κει και πέρα μας αφαιρούσε τη συγκέντρωση όσα γίνονται έκτος γηπέδου. Να δοθεί και λύση για τον Βέμερ. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται το αγωνιστικό, μέχρι τελευταία στιγμή περιμένουμε να πάρουμε κάποια χρήματα. Ο κόουτς θα περιμένει να δει ποιους παίκτες θα έχει. Να μην πάει τζάμπα ο κόπος που κάναμε, αν είχε φύγει ο Μαρίνος νωρίτερα τα πράγματα θα ήταν μαύρα για τον σύλλογο».

Για το μέλλον του ίδιου και του Μαρίνου Ουζουνίδη: «Τη Δευτέρα περιμένουμε αν θα παίζουμε στη Superleague και μετά θα δούμε την επόμενη μέρα και το τι θα γίνει. Πραγματικά περιμένουμε να δούμε ποια παιδιά θα είναι, όσοι είναι εδώ θα πρέπει να μπουν μέσα και να παίξουν, δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια παιδιά θα είναι, εξαρτάτε από τους παίκτες».

Για το αν περιμένει να γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με τη Ξάνθη: «Σίγουρα θα το θέλαμε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήρθε ο κόσμος, αν και δεν πήγε καλά, το προσπαθήσαμε, αλλά δεν μας βγήκε, έτσι έγινε ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε, άλλα ο κόσμος ήρθε. Θα θέλαμε να έρθουν να υποστηρίξουν τα παιδιά. Όσοι είμαστε θα κάνουμε το καλύτερο».

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: «Το πιο σημαντικό είναι να λυθεί το θέμα, τώρα άκουσα ότι μπορεί να αλλάξει η διοίκηση, μπορεί όμως και όχι, θα παίξει ρόλο να διατηρήσουμε τα παιδιά που έχουμε τώρα στην ομάδα, δεν αρκούν μόνο τα νέα παιδιά για να κρατηθεί η ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, πρέπει να διατηρηθούν κάποια παιδιά που είναι τώρα στην ομάδα, αλλά αυτό θα το δούμε πιο μετά».

Για τα παιδιά που βρίσκονται στην Ακαδημία του συλλόγου: «Σίγουρα αυτά τα παιδιά έχουν το ταλέντο, έχουν εκπαιδευτεί την τελευταία σεζόν και έχουν προπονηθεί με την πρώτη ομάδα. Μπορούν αυτά τα παιδιά να ανταπεξέλθουν, αλλά χρειάζονται κάποιον να τους υποστηρίζει σε αυτή την προσπάθεια, δεν αρκεί μόνο ο ενθουσιασμός, θέλει και εμπειρία, ώστε να ισορροπεί λίγο τα πράγματα, κατά την άποψη μου υπάρχει ταλέντο και μπορούν κάποια από αυτά τα παιδιά να βρεθούν στην πρώτη ομάδα και ίσως τους δίνεται η δυνατότητα με την κατάσταση που επικρατεί, γιατί μόνο νέα παιδιά θα παίζουν πλέον. Να αποδείξει και ποιος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ