Ολυμπιακός: Μεγάλη η ζήτηση για τα νέα διαρκείας

Ολυμπιακός: Μεγάλη η ζήτηση για τα νέα διαρκείας

Τις πρώτες πέντε ημέρες της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μόνο από το διαδίκτυο, έχουν δοθεί ήδη 1.500 εισιτήρια.

Μεγάλη είναι η ζήτηση για τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού, με τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τις πρώτες πέντε ημέρες της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μόνο από το διαδίκτυο, έχουν δοθεί 1.500 εισιτήρια, με την κίνηση και τη ζήτηση από τον κόσμο καθημερινά όλο και να αυξάνεται.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη Ισπανική… καραμπόλα για τον πάγκο του Ολυμπιακού – «Εξέλιξη στη Βιγιαρέαλ με τον Κίκε Σετιέν»

Την Πέμπτη 01/06 είναι η πρώτη ημέρα που θα μπορεί ο κόσμος να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 και από τα εκδοτήρια του σταδίου έξω από τη θύρα 25. Καθημερινά ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του από το «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00.

Φυσικά συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.olympiacos.org. Να σημειωθεί πως στην 1η περίοδο μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας ή ακόμη και να αλλάξουν θέση επιλέγοντας σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εισιτήρια διαρκείας, όπως παράλληλα μπορούν να αγοράσουν και νέοι κάτοχοι το διαρκείας τους επίσης σε θέση που είναι ελεύθερες από τη σεζόν 2022-23.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ξανά την επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ