Μίλαν Ράσταβατς η… επιστροφή

Μίλαν Ράσταβατς η… επιστροφή

Ο Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφει στην Ελλάδα και την Superleague, στα γνώριμα για αυτόν λημέρια της Τρίπολης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς ετοιμάζεται για την τρίτη θητεία της καριέρας του στην Superleague, επιστρέφοντας μετά από διάλειμμα ενός χρόνου στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες είχαν μια κακή χρονιά στο πρωτάθλημα, αποτυγχάνοντας να προκριθούν στα playoffs της Superleague. Στα playouts δεν είχαν καλή εικόνα, μπαίνοντας προς το τέλος του μίνι τουρνουά ακόμα και σε κουβέντες πιθανού υποβιβασμού (μαθηματικά).

Διαβάστε επίσης: «Μπάσιμο» της Μαγιόρκα για τον Μπιέλ (pic)

Συνολικά κατάφεραν να κάνουν μόλις 5 νίκες, έχοντας παράλληλα 12 ήττες και 16 (!!) ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. νΗ επιστροφή του Ράσταβατς μόλις έναν χρόνο μετά τη φυγή του για να αναλάβει την Βοϊβοντίνα, κρίθηκε μονόδρομος από τους ιθύνοντες της ομάδας και έτσι μετά την Ξάνθη (2017-2019) και την πρώτη του θητεία στην Τρίπολη (2019-2022), επιστρέφει στα μέρη μας.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών «δουλεύονταν» εδώ και κάποιο διάστημα και πλέον έχει ολοκληρωθεί μετά και τις απαραίτητες υπογραφές, με την νέα εποχή Ράσταβατς στον Αστέρα να συνοδεύεται ήδη από δύο μεταγραφές (Βασίλης Μάντζης, Νίκος Καλτσάς), με τους παίκτες να ανακοινώνωνται μετά και την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Σέρβου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ