Ώρα μηδέν για Μπακαμπού…

Ώρα μηδέν για Μπακαμπού…

Στην τελική ευθεία η υπόθεση για το νέο συμβόλαιο του Μπακαμπού – Ο ρόλος του Κορδόν, η πρόταση του Ολυμπιακού και το «χρυσό» συμβόλαιο που του προσφέρεται από το Κατάρ

Το παζλ του νέου Ολυμπιακού που θα επιδιώξει να επιστρέψει στη φυσική του θέση στις εγχώριες διοργανώσεις και να κάνει μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ αρχίζει σιγά-σιγά να συμπληρώνεται. Με τον Αντόνιο Κορδόν, που αναμένεται ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί επίσημα από τους ερυθρόλευκους, να έχει αναλάβει δράση τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας.

Ένα ρόστερ γεμάτο, αν συνυπολογίσουμε και τους δανεικούς για τους οποίους τόσο ο Κορδόν όσο και ο νέος προπονητής θα αποφασίσουν για το μέλλον τους. Όπως και να έχει βεβαίως γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές στον σύλλογο καθώς θα μπουν στην τελική ευθεία υποθέσεις που θα κρίνουν και την πορεία στις μεταγραφές.

Διαβάστε επίσης: Εξω φρενών ο Μουρίνιο: Τα «έχωσε» στον Άντονι Τέιλορ στο πάρκινγκ του γηπέδου (vid)

Ξέχωρα από το θέμα του προπονητή ο Κορδόν έχει αναλάβει και την υπόθεση του Σεντρίκ Μπακαμπού που φαίνεται πως είναι θέμα ημερών για να τελειώσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η επιθυμία του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη και έχει εκφραστεί καιρό με την εξαιρετική πρόταση που έχει καταθέσει στον Κονγκολέζο επιθετικό.

Ο Κορδόν αναμένεται να «τρέξει» αυτές τις μέρες και το θέμα του Μπακαμπού που σύμφωνα με τις πληροφορίες από το εξωτερικό έχει πρόταση από το Κατάρ, την Αλ Γκαράφα με «χρυσό» συμβόλαιο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Μια εξέλιξη που προφανώς και περιπλέκει τα πράγματα γύρω από την παραμονή του στον Ολυμπιακό που προφανώς και δεν μπορεί να μπει σε αυτή την διαδικασία. Η πρόταση του Ολυμπιακού άλλωστε είναι εντυπωσιακή για τα ελληνικά δεδομένα, δείγμα της θέλησής του για να έχει και τη νέα σεζόν τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσής του.

Όπως και να έχει πάντως η αίσθηση που υπάρχει είναι πως τα επόμενα 24ωρα μαζί με το θέμα του προπονητή θα «τρέξει» και η υπόθεση του Μπακαμπού οδηγώντας μας σε τελικές εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ