Προπονητής Μπρέντφορντ: «Για αυτό επιστρέφει ο Κανός, είναι θρύλος της ομάδας»

Προπονητής Μπρέντφορντ: «Για αυτό επιστρέφει ο Κανός, είναι θρύλος της ομάδας»

Ο Τόμας Φρανκ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Σέρτζι Κανός, τονίζοντας τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν, ενώ χαρακτήρισε τον Ισπανό θρύλο της Μπρέντφορντ.

Η Μπρέντφορντ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιον επέκτασης του συμβολαίου του Σέρζι Κανός και ο Ισπανός ουσιαστικά θα μείνει στην αγγλική ομάδα κάτι που βάζει πολύ δύσκολα σχετικά με την επιθυμία του Ολυμπιακού να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Ο Τόμας Φρανκ λίγη ώρα μετά την ανανέωση με τον Κανός μίλησε για εκείνον, αλλά και το νέο συμβόλαιο και τον εκθείασε φανερώνοντας τις προθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ χαρακτήρισε τον Ισπανό θρύλο της Μπρέντφορντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη για τον Σέρτζι. Άργησε να μπει στη χρονιά λόγω τραυματισμού και ένιωθε πως δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στο δεύτερο μισό της χρονιάς άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό, αλλά τραυματίστηκε ξανά. Για αυτό το καλοκαίρι χρειάζεται να φέρουμε ξανά σε καλή κατάσταση τον Σέρτζι, να επιστρέψει στα καλύτερά του και να έχει μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι μας.

Όπως ο Πόντους Γιάνσον και ο Σαμάν Γκόντος, ο Σέρτζι είναι ήδη ένας θρύλος της Μπρέντφορντ και ανυπομονώ να τον έχω πίσω στην προετοιμασία», ανέφερε Τόμας Φρανκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ