Στον αστερισμό του Κορδον: Προπονητής, ξεκαθάρισμα ρόστερ και Μπακαμπου

Στον αστερισμό του Κορδον: Προπονητής, ξεκαθάρισμα ρόστερ και Μπακαμπου

Ο Αντόνιο Κορδον τρέχει τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό σε όλα τα κρίσιμα μέτωπα

Επίσημο το deal του Ολυμπιακού με τον Αντόνιο Κορδόν. Ενα deal που έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου. Πίσω από σπουδαία ποδοσφαιρικά project και με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του ο 60χρονος, ετοιμάζει πλέον την επόμενη μέρα των «ερυθρολεύκων».

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ήδη σηκώσει μανίκια, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να συναντηθεί και με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο τετ α τετ των δυο ανδρών αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα ερυθρόλευκα θέματα.

Διαβάστε επίσης: Νάγκετς – Χιτ 104-93: Απίθανος Γιόκιτς και 1-0 το Ντένβερ

Φυσικά, το μείζον θέμα για τον Ολυμπιακό και αυτό που έχει βάλει μπρος για τα καλά ο Κορδόν είναι αυτό του προπονητή. Ο Ισπανός τεχνοκράτορας έχει ξεχωρίσει μπόλικες περιπτώσεις προπονητών, με την υπόθεση πλέον να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Στη λίστα του Κορδόν θα συναντήσει κανείς αρκετά ονόματα από την αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου. Οι Άντονι Ιραόλα και Χοσέ Μπορδαλάς, που αποχωρούν από Ράγιο Βαγεκάνο και Χετάφε αντίστοιχα, είναι σε περίοπτη θέση στο μπλοκάκι του, ενώ ο Χοσέ Καγέχα που έχει τη Λεβάντε στα μπαράζ για την άνοδο στη La Liga απασχολεί επίσης τους «ερυθρολεύκους». Παράλληλα, πάντα στο μυαλό του Ισπανού είναι και η περίπτωση του Τζόρντι Κρόιφ, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί και παλαιότερα.

Εκτός από το προπονητικό θέμα, ο Κορδόν ασχολείται και με το ρόστερ του Ολυμπιακού. Στόχος της ομάδας να περιοριστεί ο αριθμός παικτών στον Ρέντη και να βρεθεί η φόρμουλα αποχώρησης με όσους δεν υπολογίζονται.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και στο μέτωπο του Σεντρίκ Μπακαμπού, με την υπόθεση να κλείνει θετικά ή αρνητικά τις επόμενες μέρες. Το βαρύ πυροβολικό έχει στα χέρια του βαρβάτη πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και όλα τα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι.

Το σημαντικό είναι πως ο Αντόνιο Κορδόν έχει πιάσει δουλειά, με τις διεργασίες να είναι πυρετώσεις.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ