«Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ο Στίβεν Μορεϊρά»

«Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ο Στίβεν Μορεϊρά»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Γάλο Στίβεν Μορεϊρά ο οποίος αγωνίζεται στην Κολόμπους Κρου.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Στίβεν Μορεϊρά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του γαλλικού «footmercato» και φαίνεται να είναι στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων των «πρασίνων» για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο 28χρονος που αγωνίζεται στο MLS με τα χρώματα της Κολούμπους Κρου απ’ το 2021, παίζει κυρίως στη θέση του δεξιού αμυντικού, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και σε αυτήν του στόπερ, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023.

Διαβάστε επίσης: «Σφήνα» στην Ελλάδα για τον Μίροτιτς – Εξέλιξη έκπληξη για τον παικταρά της Μπαρτσελόνα

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο παίκτης έχει κάνει δύο σπουδαίες σεζόν στο MLS. Σχεδόν δεν έχει χάσει αγώνα απ’ τη στιγμή που πήγε εκεί. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2023 και ο Μορεϊρά έχει… μπει στο μάτι πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ένα κλαμπ όμως, τον έχει κάνει προτεραιότητα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό “παράθυρο”. Είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Ελληνικός σύλλογος που τερμάτισε δεύτερος και έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν και τα προκριματικά του Champions League. Με τον Στίβεν Μορεϊρά; Θα ξέρουμε σε μερικές εβδομάδες…».

Φέτος ο Μορεϊρά έχει με την Κολόμπους Κρου 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ