Οι αλλαγές στο Ρέντη, η «πρώτη» του Κορδόν, ο νέος chief scout και ο ρόλος του Λουίς Κορδόν

Οι αλλαγές στο Ρέντη, η «πρώτη» του Κορδόν, ο νέος chief scout και ο ρόλος του Λουίς Κορδόν

Ο Αντόνιο Κορδόν έπιασε δουλειά στο Ρέντη και μαζί του εγκαταστάθηκαν στο προπονητήριο και οι δύο συνεργάτες του, ο Χοσέ Ιγκνάσιο Ναβάρο και ο γιος του Λουίς Κορδόν.

Ο Ολυμπιακός γύρισε σελίδα. Και ήδη κινείται στους ρυθμούς του Αντόνιο Κορδόν. Καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, έως την άφιξη του νέου αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν κάνει… εργοτάξιο το εσωτερικό των εγκαταστάσεων του Ρέντη, με σκοπό να είναι όλα έτοιμα για την… εγκατάσταση του νέου επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με τα γραφεία του Ισπανού και των συνεργατών του να είναι έτοιμα και ήδη να φιλοξενούν τους νέους κατόχους.

Ο Κορδόν βρέθηκε μαζί με τους δύο συνεργάτες του, έφτασε από νωρίς στο προπονητήριο του Ολυμπιακού. Πήρε θέση στο νέο του γραφείο και από εκεί ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας της νέας σεζόν. Με τον Ισπανό να έχει συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου για θέματα κόμη και της καθημερινότητας, αλλά και για θέματα του Ολυμπιακού, με κυριότερο εκείνο του προπονητή. Για το οποίο υπήρξε ήδη ενημέρωση της διοίκησης, αναφορικά με τις εξελίξεις και τις επαφές που έχει κάνει.

Σε ό,τι αφορά στους συνεργάτες που ταξίδεψαν μαζί του, ο πρώτος και κυριότερος είναι ο Χοσέ Ιγκνάσιο Ναβάρο, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει προ ημερών to10.gr. Ο Ισπανός πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπέτις, επίσης έπιασε δουλειά από την Παρασκευή στο Ρέντη.

Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον ίδιο ρόλο θα έχει και στον Ολυμπιακό, όντας τα «μάτια» του Κορδόν σε ό,τι έχει να κάνει την ανακάλυψη ποδοσφαιριστών. Με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο 46χρονος, με σημαντική θητεία σε Σεβίλλη (7,5 χρόνια) και στενός συνεργάτης του νέου αθλητικού διευθυντή των Ερυθρόλευκων από την εποχή της Βιγιαρεάλ, έχει εξειδίκευση σε ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική. Αγορά την οποία φέρεται να γνωρίζει πολύ καλά.

Στο Ρέντη, ωστόσο, βρίσκεται από χθες και ένας δεύτερος Κορδόν. Ο λόγος για τον Λουίς Κορδόν. Ο 23χρονος γιος του νέου επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού αναλαμβάνει σημαντικό κομμάτι στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου. Αυτή είναι η πρώτη δουλειά το γιου του αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών, ο οποίος έχει κάνει σπουδές στο σκάουτινγκ και πλέον έχει την ευκαιρία να εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο, υπό την επίβλεψη του πατέρα του.

Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δεν ξεκινάει από το «μηδέν». Ο Κορδόν και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους όλη τη δουλειά που έκανε το προηγούμενο διάστημα το τμήμα σκάουτινγκ των Ερυθρόλευκων. Δεν είναι μυστικό ότι τα τελευταία χρόνια, με απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο τρόπος που λειτουργεί το τμήμα αναζήτησης και αξιολόγησης ποδοσφαιριστών έχει εκσυγχρονιστεί, με τους Πειραιώτες να κάνουν δουλειά σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα έχουν αναπτύξει στενή συνεργασία με ομάδες, ατζέντηδες, σκάουτς. Κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμη πιο έντονα τώρα.

Από χθες το πρωί της Παρασκευής ο Ολυμπιακός μπήκε σε διαδικασία προετοιμασίας της νέας σεζόν. Με φουλ ένταση. Και με τον Αντόνιο Κορδόν να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του νέου τεχνικού. Αλλά με τον Ισπανό να υποστηρίζει ότι επιθυμεί ομαδική δουλειά από όλους, όλα τα τμήματα, για να ανέβει επίπεδο ο σύλλογος και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ