Άμραμπατ για το μέλλον του: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Άμραμπατ για το μέλλον του: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Ο Νορντίν Άμραμπατ παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της Ολλανδίας και μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας.

Όλα δείχνουν πως σύντομα ο Νορντίν Άμραμπατ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ΑΕΚ.

Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί με τις δηλώσεις του σε ολλανδικό μέσο ο Μαροκινός, του οποίου το συμβόλαιο με την Ένωση ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Ο καθοριστικός Βεζένκοφ και το 0/10 των ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη και Πίτερς

«Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω».

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δέχθηκε τον Ιανουάριο κρούση από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον αποκτήσει και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν πήγε και παρέμεινε τελικά στην Ένωση.

«Θα προτιμούσα να επιστρέφω στην Ολλανδία. Ή κάτι πραγματικά όμορφο να έρθει. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα, είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ.

Με κάλεσαν, έψαχναν για ενισχύσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ήρθαν σε εμένα. Ήθελαν να με πάρουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι πηγαίνει για το νταμπλ και πραγματικά με χρειάζεται. Μπορούσα να παίξω στην ίδια ομάδα με τον Ρονάλντο, αλλά δεν με άφησαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ