Χαμός για Πινέδα!

Χαμός για Πινέδα!

Τι συμβαίνει με τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ενας από τους κυριότερους λόγους όπου η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι αναμφίβολα ο Ορμπελίν Πινέδα.

Σημείο αναφοράς στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ο Μεξικανός άσος έκανε… παπάδες, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τα κατορθώματά του.

Οπου σταθεί και όπου βρεθεί, ο Μεξικανός άσος γνωρίζει την αποθέωση, με την ιστοσελίδα atlantico.net να του βγάζει το καπέλο.

Η ισπανική ιστοσελίδα περνάει από ακτίνες Χ τους παίκτες που ετοιμάζονται να επιστρέψουν από δανεισμό στην Θέλτα και το όνομα του Πινέδα βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζεται πως ο άσος της ΑΕΚ είχε μακράν την πιο επιτυχημένη πορεία, ενώ στέκονται και στο ενδεχόμενο μιας νέας μεταγραφής.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα ξεχώρισε στο γκρουπ των εννέα, που δόθηκαν δανεικοί από τη Θέλτα. Ο Μεξικανός πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα. Ο Πινέδα είναι ο παίκτης από την ομάδα του Βίγο που εκμεταλλεύτηκε περισσότερο τον δανεισμό του φέτος. Πήγε στην ΑΕΚ και έπαιξε πάνω από 2,800 λεπτά, πετυχαίνοντας 10 γκολ και 4 ασίστ. Επιπρόσθετα κατέκτησε το νταμπλ, σε μια χρονιά που θα του μείνει αξέχαστη.

Με αυτές τις επιδόσεις, θα επιστρέψει στη Θέλτα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2027, αν και δεν αποκλείεται η ομάδα να προσπαθήσει να τον πουλήσει και να πάρει μια καλή μεταγραφή, μετά την επαναξιολόγησή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ