Τι συμβαίνει με Άμπελ Ερνάντεζ;

Τι συμβαίνει με Άμπελ Ερνάντεζ;

«Στον δρόμο για την Ελλάδα ο Ουρουγουανός» λένε καλά ενημερωμένες «πηγές» από την Αγγλία για τον 28χρονο επιθετικό της Χαλ. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες από το Νησί, ο 27χρονος σέντερ φορ έχει προταθεί σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του με την Χαλ λήγει τον Ιούνιο και ο διεθνής στράικερ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Το όνομα του Άμπελ Ερνάντεζ αποκτά περίοπτη θέση στην ελληνική μεταγραφική επικαιρότητα, με τις πληροφορίες από την Αγγλία να διαμορφώνουν σκηνικό μετακόμισης του Ουρουγουανού επιθετικού στην χώρα μας. Ο 28χρονος σέντερ φορ της Χαλ είναι σύμφωνα με «πηγές» από την Αγγλία «στον δρόμο για την Ελλάδα» και πάντα με βάση αυτές τις πληροφορίες ο παίκτης έχει προταθεί σε δύο ελληνικούς συλλόγους. Ποιες είναι οι δύο ελληνικές ομάδες; «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ» υποστηρίζουν από το Νησί, αναφέροντας μάλιστα με βεβαιότητα πως ο λατιναομερικάνος σέντερ φορ έχει προταθεί σε ερυθρόλευκους και δικέφαλο του Βορρά.

Το συμβόλαιο του Ερνάντεζ με την Χαλ λήγει τον Ιούνιο και μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην αγγλική ομάδα, ο διεθνής σέντερ φορ είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ο Ερνάντεζ στάθηκε άτυχος το περασμένο καλοκαίρι καθώς τραυματίστηκε σοβαρά (υπέστη ρήξη χιαστών) αλλά επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του τον Φεβρουάριο, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο τραυματισμός του περασμένου καλοκαιριού δεν του επέτρεψε να έχει φέτος μια γεμάτη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα λίγα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί την φετινή σεζόν έχει καταφέρει να πετύχει οκτώ γκολ ενώ έχει δώσει και δύο ασίστ.

Ο Ερνάντεζ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν δύο χρονιές στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Χαλ ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει παίξει και στην Ιταλία με την Παλέρμο. Από την ιταλική ομάδα άλλωστε τον απέκτησε η Χαλ πριν από τέσσερα χρόνια, δαπανώντας πέντε εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Ερνάντεζ έχει αγωνιστεί 29 φορές στην Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης έχοντας πετύχει μάλιστα και 11 γκολ. Η τελευταία φορά που φόρεσε την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του ήταν πριν από ένα χρόνο, μπαίνοντας σαν αλλαγή σε ματς με την Βραζιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ