Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στον τελικό (2-0)

Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στον τελικό (2-0)

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του final four και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακή για τον κ-17 τίτλο του πρωταθλητή.

Κάτι σε επιβεβαίωση ενός… χρησμού που θρέφεται με συνέχεια ολόκληρη την ποδοσφαιρική σεζόν. Έχει «θέμα» η κ-17 ομάδα του Ολυμπιακού, με κυβικά που της έχουν προσφέρει καιρό τώρα τον άτυπο τίτλο της καλύτερης στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα να το πάρει και… γραπτώς: 2-0 τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του final four του Πανθεσσαλικού. Και την φυσικά με εισιτήριο στην τσέπη για τον τελικό της Κυριακής (17.00, ο αντίπαλος θα προκύψει από το ζευγάρι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που συγκρούεται στις 20.00).

Σκόρερ για τους Ερυθρόλευκους; Οι συνήθεις ύποπτοι. Δύο παιδιά που έχουν συζητηθεί όσα λίγα πριν καν κλείσουν τα 17 τους χρόνια. Ο αρχηγός Χρήστος Μουζακίτης που άνοιξε το σκορ από τη βούλα του πέναλτι (45΄+3΄) και ο Χαράλαμπος Κωστούλας που έδωσε τέλος στην αγωνία (82΄). Πρωταθλητές και με την κ-19 οι δύο τους, ήρθαν τώρα να προσθέσουν και άλλη ισχύ στην μηχανή της κ-17. Και τα καταφέρνουν μια χαρά όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με σταρ του NBA και πορνοστάρ – «Με γαμ@@@@ χωρίς προφυλακτικό τόσες φορές και άφησες άλλη έγκυο»

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος σε ολόκληρη τη διαδρομή του τελικού. Έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 5΄(Λίγδας), τις ζευγάρωσε με τον Λιατσικούρα (22΄) και είδε τον κόπο του να ανταμείβεται πριν την ανάπαυλα: Στο 44′ ο Πνευμονίδης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και σούταρε δυνατά, με τον Κουτρουλίδη να σώζει ξανά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κωστούλας μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει τον κίπερ, ωστόσο κέρδισε το πέναλτι, για ανατροπή. Ο Μουζακίτης έστησε την μπάλα στα έντεκα βήματα και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Το προβάδισμα δεν άλλαξε και την εικόνα. Κάθε άλλο γυρίζοντας πίσω το φιλμ: Στο 53′ ο Μουζακίτης κέρδισε ένα μακρινό φάουλ και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον νεαρό Κουτρουλίδη, με την μπάλα να περνάει οριακά εκτός. Ένα λεπτό αργότερα ο Πνευμονίδης βρέθηκε απέναντι από τον κίπερ του Άρα, προσπάθησε να πασάρει στον Κωστούλα, ωστόσο ο Σεβαστίδης έβαλε το πόδι του και έκοψε τη μπάλα προ κενής εστίας.

Στο 66′ ξανά ο Κωστούλας πήρε την κεφαλιά σε σέντρα, σκόραρε, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε για οφσάιντ. Έξι λεπτά αργότερα ο Τουφάκης έκλεψε την μπάλα, μπαίνει στην περιοχή και αφού βρίσκει χώρο, σουτάρει, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Και στο 82΄τελείωσαν όλα από τον χαρισματικό φορ του Ολυμπιακού, τον γιο του Θανάση Κωστούλα, που πανηγύρισε μάλιστα με… πυροβολισμούς, αλά… Ελ Αραμπί.

Άρης: Κουτρουλίδης, Πείτσης, Καραγκεβρούβης (64′ Ρούτσης), Μαγής (39′ Σεβαστίδης), Κούλα (76′ Σιταράς), Κουκίδης, Χαρούπας (76′ Τότσικας), Χατζόπουλος, Καραμανλής (64′ Γεωργίου), Δημητρακόπουλος, Βέργας

Ολυμπιακός: Κουράκλης, Σουλανιάκου, Αλαφάκης, Δάμα, Παναγάκος, Μουζακίτης, Λίγδας (62′ Δαρβίρας), Λιατσικούρας (85′ Κτένας), Κωστούλας (85′ Σούφκας), Τουφάκης (85′ Πλειώνης), Πνευμονίδης (77′ Φίλης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ