Ειρήνη Καρυπίδου: «Θα συζητήσουμε το θέμα του νέου γηπέδου μετά τις εκλογές»

Ειρήνη Καρυπίδου: «Θα συζητήσουμε το θέμα του νέου γηπέδου μετά τις εκλογές»

Η αδερφή του Θόδωρου Καρυπίδη και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, αναφέρθηκε στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου, στη συνέντευξη τύπου για τον χορηγό και τις νέες εμφανίσεις.

Η Ειρήνη  Καρυπίδου παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναφορικά με την παρουσίαση της συμφωνίας με τη Novibet για χορηγία και των εμφανίσεων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Η μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου: «Η απόφαση για το συγκεκριμένο έργο είναι πολιτική. Θα συζητήσουμε το θέμα μετά τις εκλογές, δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη». Όσο για την ενεργή παρουσία της στην ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα: «Πάντα ασχολούμουν έντονα με τον Άρη. Τον τελευταίο χρόνο πιο εντατικά, βέβαια, καθώς, αυτό έχει να κάνει με το  αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης που έχουμε σαν σύλλογος και τις δράσεις που σχεδιάζουμε από κοινού με τη Novibet».

Διαβάστε επίσης: Οι ημερομηνίες της προετοιμασίας, τα 4 φιλικά και οι 4+2 «μικροί» που προωθεί ο Κορδόν

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και ο Chief Marketing Officer της Novibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης: «Η συνεργασία μας με τον Άρη θα είναι σε πολλά επίπεδα. Ξεκινάμε με τη χορηγία και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επεκταθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ