Άρης: Αποκάλυψε τις νέες του εμφανίσεις (pics)

Άρης: Αποκάλυψε τις νέες του εμφανίσεις (pics)

Στην παρουσίαση της συμφωνίας τους με τη Novibet, οι Θεσσαλονικείς αποκάλυψαν και τις νέες φανέλες για το 2023/24.

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των νέων της μεφανίσεων για τη σεζόν 2023-24.

Διαβάστε επίσης: Στήριξη και τίποτα άλλο…

Οι «κίτρινοι» συγκεκριμένα παρουσίασαν τη σύναψη χορηγίας με τη Novibet, κάνοντας γνωστές τις λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Τις νέες φανέλες φόρεσαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιακούμπ Μπράμπετς, με την εντός έδρας να είναι αυτή με τη μεγάλη μαύρη ρίγα και την εκτός αυτή με το κίτρινο χρώμα.

Η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Ειρήνη Καρυπίδη αδερφή του Θεόδωρου Καρυπίδη εκπροσώπησε τον Άρη στην παρουσίαση και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία της ομάδας με τη Novibet με ορίζοντα τριετίας:

«Ο Άρης τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, με αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με στόχο να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα. Νιώθουμε χαρά που θα έχουμε στο πλευρό μας έναν ισχυρό συνεργάτη όπως είναι η Novibet και γιατί επέλεξε το δικό μας πρόγραμμα.

Η παρουσία της Novibet δεν θα περιοριστεί στην ιδιότητα του μεγάλου χορηγού αλλά έχουμε προγραμματίσει μια σειρά δράσεων με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του αθλητικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ρόλου του Άρη καθώς είναι ένας σύλλογος ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα».

Φωτογραφίες από τις νέες εμφανίσεις του Άρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ