Άρης: Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας και ο χορηγός

Άρης: Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας και ο χορηγός

Στη σημερινή (9/6, 12.00) συνέντευξη τύπου στο Κλεάνθης Βικελίδης οι κιτρινόμαυροι θα αποκαλύψουν τις εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα παρουσιάσουν και τη συνεργασία τους με τη «Νovibet».

Η ΠΑΕ Άρης έχει αλλάξει εταιρεία ένδυσης και στη σημερινή (9/6, 12.00) συνέντευξη τύπου στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας, από την εταιρεία «Kappa».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι νέες εμφανίσεις των κιτρινόμαυρων, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα είναι άμεσα διαθέσιμες και στη μπουτίκ της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης (επί της οδού Παπαναστασίου).

Διαβάστε επίσης: Μουζακίτης-Κωστούλας: Τα wonderkids του Θρύλου

Ακόμα, στη συνέντευξη τύπου θα παραθέσουν σήμερα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης, θα παρουσιάσουν επίσημα και τη συνεργασία τους με τη Novibet. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την NOVIBET, εκ των κορυφαίων brand στο χώρο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Η Novibet, μάλιστα, θα είναι ο βασικός χορηγός των κιτρινόμαυρων για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ η ΠΑΕ Άρης θα βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ