Οριστική η συμφωνία Παναθηναϊκού και Μλαντένοβιτς

Οριστική η συμφωνία Παναθηναϊκού και Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός και Μλαντένοβιτς έδωσαν τα χέρια, με τον Σέρβο να αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα για να ανακοινωθεί και τυπικά από τη πράσινη ΠΑΕ.

Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι προ των πυλών πλέον. Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Σέρβο διεθνή αριστερό μπαχ χαφ και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τη Δευτέρα για να κλείσουν και τα τυπικά και να ανακοινωθεί από το τριφύλλι.

Ο 31χρονος που αποτέλεσε και μέλος του ρόστερ της Σερβίας που έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έρχεται για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Παναθηναϊκός θα τον κλείσει ως ελεύθερο από την Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία είχε μια πολύ παραγωγική σεζόν με έξι γκολ και επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Το ξεστόμισε 25 χρόνια μετά η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: “Γι’ αυτό χωρίσαμε με τον Γκλέτσο. Στον γάμο ήμουν λιώμα”

Υπάρχει αρκετή κινητικότητά στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, με τον Γιοβάνοβιτς να θέλει να έχει ήδη από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας 1-2 νέους παίκτες ώστε να ενσωματωθούν γρήγορα και να υπολογίζονται ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ