Αποκαλυπτικός Χουάνγκ για το μέλλον του – Τι είπε για τον Ολυμπιακό και τη χρονιά που έρχεται

Αποκαλυπτικός Χουάνγκ για το μέλλον του – Τι είπε για τον Ολυμπιακό και τη χρονιά που έρχεται

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος του Ολυμπιακού μίλησε σε μέσος της πατρίδας και ήταν ξεκάθαρος...

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την πρώτη τους κιόλας χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Νοτιοκορεάτη μέσο να καταγράφει την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του.

Ο Νοτιοκορεάτης άσος έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και μάλιστα ξεχώρισε με την εθνική του ομάδα στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στο Κατάρ.

Ο ίδιος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την εως τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα της χώρας μας, στεκόμενος μεταξύ άλλων στην αγάπη που έχει εισπράξει μέχρι στιγμής από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και στο μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: Σε συζητήσεις με την Χέρενφεϊν ο Άμραμπατ

«Δεν θα ήταν ευγενικό θεωρώ, να πω πως θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Ωστόσο, αν μου δοθεί μια ευκαιρία και σε ένα άλλο μεγαλύτερο πρωτάθλημα, είμαι έτοιμος για όλα. Αν πάντως δεν μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία, θα ήθελα να δείξω μια ακόμα καλύτερη εικόνα τη νέα σεζόν. Αισθάνομαι πως έχω μεγαλώσει εδώ και ένα χρόνο».

Επιπροσθέτως, ο Χουάνγκ δήλωσε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Την προηγούμενη σεζόν, έπαιξα με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική μου ομάδα, τα περισσότερα παιχνίδια μου σε μια χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ως ποδοσφαιριστής, έχω αναπτυχθεί στη διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και σε άλλες πτυχές».

Ακόμα είπε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, πως: «Είτε θελήσεις να μείνεις στην ομάδα που είσαι, είτε να πάρεις μεταγραφή, το μόνο που σε απασχολεί είναι να παίξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Όπως συνέβη και στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, δεν χρειάζεται να… τρομοκρατείσαι».

Εξάλλου για τον ρόλο του στην Εθνική ομάδα και τις οδηγίες που δέχεται από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιούργκεν Κλίνσμαν, είπε ο 26χρονος άσος: «Μου ζητάει να ανεβαίνω πολύ ψηλά, σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα (γέλια). Στα φιλικά που δώσαμε τον Μάρτιο μπήκαν πολλά γκολ και αυτό μου φάνηκε διασκεδαστικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χουάνγκ είχε «βρει» δίχτυα στο τελευταίο ματς με την Ουρουγουάη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ