Οι Δανοί επαναφέρουν το θέμα Σίστο για Άρη

Οι Δανοί επαναφέρουν το θέμα Σίστο για Άρη

Η απόκτηση του Πιόνε Σίστο επανέρχεται στην... ημερήσια διάταξη για τον Άρη, με δημοσιεύματα από τη Δανία να κάνουν λόγο για νέο ενδιαφέρον των κίτρινων για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ, απασχολεί και πάλι τον Άρη. Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν Μέσα από τη Δανία που εμπλέκουν και πάλι όπως είχε γίνει και πριν λίγους μήνες, τους Θεσσαλονικείς στην υπόθεση.

Η «Tipsbladet» αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Μίντιλαντ εξετάζει τις επιλογές της σχετικά με τον ποδοσφαιριστή και το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Οι Μπεσίκτας και Μάλμε που είχαν ενδιαφερθεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχαν καταθέσει προτάσεις κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για τον Σίστο, ενώ στο… κόλπο εντάσσονται και οι Κόνιασπορ και Άρης.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Γιαννακόπουλου για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (pic)

Ωστόσο το ποσό που φαίνεται να ζητά η Μίντιλαντ είναι εκτός της οικονομικής δυνατότητας του Άρη, που αν υπάρχει υπόσταση στο δημοσίευμα, σίγουρα θα διαπραγματευτεί κάποια καλύτερη τιμή.

Η δανέζικη ομάδα άλλωστε βρίσκεται στα… σχοινιά σχετικά με το 28χρονο διεθνή εξτρέμ για τον οποία δαπάνησε το 2020 περίπου 2.5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Θέλτα, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και μπορεί να χαθεί χωρίς αντίτιμο για τους Δανούς. Κάτι που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί σαν μοχλός πίεσης από τους ενδιαφερόμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ