Γκολ «φάντασμα» στον τελικό κ-17, δικαίως φωνάζει ο Ολυμπιακός

Γκολ «φάντασμα» στον τελικό κ-17, δικαίως φωνάζει ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Το γκολ που πέτυχε όμως…

Αδιανόητα πράγματα στον τελικό του πρωταθλήματος κ-17 και ένα μεγάλο διαιτητικό λάθος που ήδη δημιουργεί δεδικασμένο. Ακριβώς στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ και προηγείται με 1-0 του Ολυμπιακού. Μόνο που το γκολ που πέτυχε απλά δεν έπρεπε να μετρήσει. Γιατί; Διότι η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή της Ερυθρόλευκης εστίας.

Πιο συγκεκριμένα; Ο Δικέφαλος του Βορρά εκδήλωσε μια επίθεση από αριστερά που έστειλε τη μπάλα συστημένη στον νεαρό Κεσίδη που είχε πάρει «θέση» στην ερυθρόλευκη περιοχή. Ο μικρός του ΠΑΟΚ δεν έκανε το καλύτερο δυνατό τελείωμα, αλλά ο –τερματοφύλακας του Ολυμπιακού- Κουράκλης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή πήρε πορεία προς την εστία.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Γιαννακόπουλου για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (pic)

Ο πορτιέρο των Ερυθρόλευκων αντέδρασε άμεσα, «γύρισε» στη φάση και πρόλαβε εμφανώς να… βγάλει τη μπάλα πριν περάσει ολόκληρη την τελική γραμμή της εστίας. Ο επόπτης Σταμάτης Σφυρής όμως παραδόξως έδειξε πως το γκολ μετράει. Απόφαση που φυσικά ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από τον Ερυθρόλευκο πάγκο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ