«Ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Αμαρτέι»

«Ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Αμαρτέι»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με τον Ντάνιελ Αμαρτέι, που μένει ελεύθερος από τη Λέστερ.

Το όνομα του Ντάνιελ Αμαρτέι εμφανίστηκε στο προσκήνιο όσον αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, οι Πειραιώτες τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με ηγετικές ικανότητες και ένας παίκτης που ταιριάζει σε αυτό το προφίλ είναι ο Αμαρτέι.

Διαβάστε επίσης: Φουλ για Μαντί Καμαρά η Πόρτο!

Ο 28χρονος Γκανέζος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στη Λέστερ καθώς το συμβόλαιό του με τις «αλεπούδες» ολοκληρώθηκε και δεν έχει σκοπό να τις ακολουθήσει στην Championship.

Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 20 συμμετοχές στην Premier League, αγωνίζεται κυρίως στη θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά μπορεί να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως επίσης και ως κεντρικός χαφ, με τη χρηματιστηριακή του αξία να εκτιμάται στα 15 εκατ. ευρώ.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Τζουργκάρντεν και Κοπεγχάγη, πριν μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2016 στην Αγγλία για τις «αλεπούδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ