Τι συμβαίνει με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ

Τι συμβαίνει με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ

Ποια είναι η κατάσταση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου;

Θέση στα όσα ειπώθηκαν από τον προπονητή της εθνικής Σερβίας πήρε η ΑΕΚ.

Στη συνέντευξη τύπου για το φιλικό της Σερβίας με την Ιορδανία, ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, δήλωσε πως ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα υποβληθεί σύντομα σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θέλησε να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με την κατάσταση του 28χρονου άσου, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Οπως τόνιζαν από το «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα επέμβασης του Γκατσίνοβιτς, αλλά ένα απαραίτητο πρόγραμμα ενδυνάμωσης που πρέπει να ακολουθήσει μέχρι να επιστρέψει η ΑΕΚ στις υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε, πως ο προπονητής της εθνικής Σερβίας τόνισε στη συνέντευξη τύπου: «Ο Τέρζιτς έκανε επέμβαση στη μύτη, δυσκολεύεται να αναπνεύσει, οπότε σχεδίαζε να το κάνει ακόμη νωρίτερα όταν τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο σύλλογο. Ο Γκάτσινοβιτς υποβάλλεται σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα, ο Βέλικοβιτς και ο Ράντονιτς έχουν μυϊκό πρόβλημα.

Έχουμε δύο επιθετικούς, τον Γιόβελιτς και τον Γιοβάνοβιτς και σε αυτή τη θέση νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοι και πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ειδικά στις 20 Ιουνίου που είναι σημαντικό να βγει ένα αποτέλεσμα. Δεν θα υπάρξουν επιπλέον κλήσεις, καθώς όταν δίνετε μια ευρύτερη λίστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ομάδα παικτών μόνο για τη στενότερη λίστα. Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά καλό. Μακάρι να τα είχα όλα μαζί, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Πήραμε κάποια μαθήματα, ότι ένας τραυματίας δεν πρέπει να παίζει ακόμα κι όταν πονάει το νύχι του. Ο Μλαντένοβιτς θα αργήσει λίγο, θα πρέπει να προσγειωθεί γύρω στις 5 το απόγευμα καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ