Αραούχο: Δουλεύει στο φουλ για να επιστρέψει το συντομότερο

Αραούχο: Δουλεύει στο φουλ για να επιστρέψει το συντομότερο

Ο άσος της ΑΕΚ εν αντιθέσει με τους συμπαίκτες του μόνο διακοπές δεν κάνει αφού προπονείται σκληρά στην Ισπανία για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ποια τα δεδομένα για τον «Τσίνο».

Μόνο διακοπές δεν κάνει αυτή την περίοδο ο άσος της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο. Εν αντιθέσει με τους περισσότερους συμπαίκτες του που είναι σε διακοπές εκείνος προπονείται σκληρά προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό μετά την επέμβαση που έκανε τον Απρίλιο για τη ζημιά που υπέστη στον οπίσθιο χιαστό και τον μηνίσκο του.

Διαβάστε επίσης: Μάντζαρης για Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Στο τελευταίο πεντάλεπτο άλλαξα κανάλι, δεν είχε ενδιαφέρον»

Ο «Τσίνο» συγκεκριμένα είναι στην Ισπανία έχοντας στο πλάι του την προσωπική του γυμνάστρια με την αποκατάσταση του καθώς και την ενδυνάμωσή του να πηγαίνει αρκετά καλά αφού πλέον δεν χρησιμοποιεί πατερίτσες για να περπατήσει, έχει βγάλει το προστατευτικό από το γόνατό του και έχει ξεκινήσει και ποδήλατο.

Γνωρίζει βέβαια ότι καθυστερεί ακόμα η επάνοδός του αφού χρειάζονται τουλάχιστον 4 με 5 μήνες προκειμένου να επανέλθει σε αγωνιστικό επίπεδο πλήρως, αλλά από μεριάς του κάνει τα αδύνατα δυνατά.

Τα δεδομένα

Ο «Τσίνο» σίγουρα θα χάσει την προετοιμασία της Ένωσης στην Ολλανδία. Ας μην ξεχνάμε ότι χειρουργήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες επί της ουσίας. Εντούτοις δεν αποκλείεται να μεταβεί στην Ολλανδία με τους συμπαίκτες του για να συνεχίσει εκεί την αποκατάστασή του. Δεδομένα επίσης θα χάσει τους αγώνες για τα προπκριματικά της Ευρώπης τον Αύγουστο καθώς και την έναρξη του πρωταθλήματος. Έτοιμος υπολογίζεται να είναι τον Σεπτέμβριο.

Όπως και να έχει ο Αργεντινός επιθετικός από μεριάς του κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσει το συντομότερο. Γνωρίζει ότι τραυματισμοί σαν τον δικό του θέλουν το χρόνο τους αλλά αυτό δεν τον απασχολεί τόσο όσο το να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» στις αυξημένες υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ