Άρης: Νέος τιμ μάνατζερ ο Γκουγκουλιάς

Άρης: Νέος τιμ μάνατζερ ο Γκουγκουλιάς

Ο παλαίμαχος παίκτης των κιτρινόμαυρων αναλαμβάνει το συγκεκριμένο ρόλο, μετά από συνάντηση που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του Άρη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων, συμφώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, και αναλαμβάνει το συγκεκριμένο ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης: «Τι συμβαίνει με τον Καμπρέρα και τον Ολυμπιακό» – Τι λένε οι Ισπανοί

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γκουγκουλιά, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον Γιώργο Γκουγκουλιά, που επιστρέφει στην οικογένειά μας (φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας από το 2005 έως το 2008), καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

«Ευχαριστώ τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη»

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του ΑΡΗ από ένα νέο ρόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Επιστρέφω στην ομάδα με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ με επιτυχία στα νέα μου καθήκοντα και να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του», δήλωσε ο νέος Team Manager της ομάδας μας, Γιώργος Γκουγκουλιάς, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ