Προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ ο Εμπαγέ Ντιάν (vid)

Προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ ο Εμπαγέ Ντιάν (vid)

Η υπόθεση του βασικού επιθετικού είναι πολύ ψηλά στην μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ, με τον Εμπαγέ Ντιάν να προτείνεται και να εξετάζεται σοβαρά από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ μετά την φυγή του Νέλσον Ολιβέιρα και την παραμονή τελικά του Τόμας ως δεύτερου σέντερ φορ, έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση του βασικού επιθετικού, για την οποία είναι διατεθειμένος να δώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ένα όνομα που προέκυψε τελευταία και εντάσσεται στην κατηγορία αυτή είναι του 31χρονου επιθετικού Εμπαγέ Ντιάν ο οποίος είναι ελεύθερος και έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία για λογαριασμό της Καραγκιουμρούκ, με τη φανέλα της οποία σκόραρε 23 γκολ σε 32 εμφανίσεις, και ήταν ο δεύτερος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος πίσω από τον Μουντιαλικό Βαλένσια της Φενέρ, ενώ ήταν και στην καλύτερη 11αδα της Λίγκας.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τα τηλεοπτικά της Super League: Κλείνει deal ο Παναθηναϊκός – Τι συμβαίνει με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ…

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους, ενώ έχει μια πλούσια καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με περάσματα από Βέλγιο (Κλαμπ Μπριζ, Βέστερλο, Λιέγη), Ουγγαρία (Ουίπεστ), Τουρκία (Γαλατάσαραϊ, Κασίμπασα, Καραγκιουμρούκ), ενώ έχει και πέρασμα από την Premier League για λογαριασμό της Γουέστ Μπρομ. Μάλιστα σαν κάθε… γυρολόγος που σέβεται τον εαυτό του, έχει αγωνιστεί τόσο στην Κίνα (Τιανζίν Τάιγκερ) όσο και στη Σαουδική Αραβία (Αλ Σαμπάμπ).

Είναι ένας επιθετικός που γενικά έχει το γκολ στην καριέρα του, με 137 σε σύνολο 257 εμφανίσεων και έχει στοιχεία που αρέσουν στον Ραζβάν Λουτσέσκου που φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του, ωστόσο λέγεται πως ο Ζοσέ Μπότο έχει ως βασικό στόχο για το 9άρι του ΠΑΟΚ μια ακόμα καλύτερη περίπτωση, ωστόσο ο καιρός περνά και αυτό θα φέρει εξελίξεις που μπορεί να φέρουν τον Ντιάν σε ρόλο… πρωταγωνιστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ