Ψάχτηκε για μεγάλο «μπαμ» ο Άρης

Ψάχτηκε για μεγάλο «μπαμ» ο Άρης

Ο Άρης έκανε την ύστατη προσπάθεια να ντύσει στα χρώματα του τον 28χρονο Κροάτη διεθνής εξτρέμ, Μάρκο Πιάτσα ωστόσο δεν τα κατάφερε...

Τα βάσανα για τον Άρη ξεκίνησαν και με τη… βούλα χθες με την ομάδα του Τόλη Τερζή να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, «τρέχει» και ο σχεδιασμός της ομάδας, με τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρίνων» Ρόμπερτ Παλικούτσα, να προαναγγέλει τρεις μεταγραφές μέχρι το ταξίδι του Άρη στο Ισραήλ (21-25/6).

Διαβάστε επίσης: Νιούκαστλ – Μπαρέλα: Ίσως το deal του καλοκαιριού… αν συμβεί γιατί καραδοκούν κι άλλοι! (pics, vid)

Το πόσο υψηλές βλέψεις έχει ο Άρης στο φετινό μεταγραφικό παζάρι φαίνεται και από το γεγονός πως… ψάχτηκε για τον 28χρονο Κροάτη διεθνή εξτρέμ, Μάρκο Πιάτσα.

Ο Πιάτσα παρότι αρχικά έδειξε ιδιαίτερα θετικός στην πρόταση και στην προοπτική του Άρη, εν τούτοις τελικά δεν το πήρε απόφαση και δεν θέλησε να βιαστεί.

Ο 28χρονος άσος ανήκει στη Γιουβέντους έχοντας αποκτηθεί από την «Κυρία» έναντι 23 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2016. Στο Τορίνο όμως έπαιξε ελάχιστα, με τους «μπιανκονέρι» να τον δανείζουν σχεδόν κάθε σεζόν, με τον τελευταίο σταθμό του να είναι η Έμπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ