Άρης: Μια ανάσα από Πάβισιτς

Άρης: Μια ανάσα από Πάβισιτς

Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Κροάτη χαφ της Κόνιασπορ, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Παλίκουτσα και αναμένεται σήμερα να ταξιδέψει σήμερα (17/6) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ντομαγκόι Πάβισιτς θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η πρώτη κίνηση ενίσχυσης του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Κροάτη μέσο της Κόνιασπορ, που αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (17/6) στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Ριέκα, διακρίνεται για τις επιθετικές αρετές και την καλή τεχνική του κατάρτιση, ενώ μπορεί να αγωνιστεί ως εσωτερικός χαφ σε σύστημα 4-3-3 και ως επιτελικός μέσος σε σύστημα 4-2-3-1.

Διαβάστε επίσης: Οργανωτικό χάος στην Opap Arena, έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ιρλανδών

Ο Πάβισιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχει αγωνιστεί στις Λοκομοτίβα και Ριέκα, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η τουρκική Κόνιασπορ.  Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες νέων της Κροατίας.

 

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ