Παίκτης της Ίντερ στο στόχαστρο του Λουτσέσκου (vid)

Παίκτης της Ίντερ στο στόχαστρο του Λουτσέσκου (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταλήξει για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ σε έναν παίκτη που ανήκει στην Ίντερ και αγωνίζεται στην Serie A

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ έχει πλέον για τα καλά περάσει σε φάση υλοποίησης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου εκτός από κεντρικό επιθετικό, να… χτενίζει την αγορά και για την απόκτηση αριστερού φουλ μπακ και έχει καταλήξει σε έναν παίκτη της Ίντερ, για να κάνει δίδυμο με τον Ράφα Σοάρες που θεωρείται μέχρι και σήμερα ως ο βασικός αριστερός μπακ του ρόστερ..

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Ντάλμπερτ που ανήκει στην Ίντερ από το 2017, όταν και τον αγόρασε από τη Νις έναντι 21 εκατ. ευρώ, αγωνίστηκε 26 ματς με τη φανέλα των νερατζούρι, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις Κάλιαρι και Φιορεντίνα ως δανεικός, καταγράφοντας συνολικά 83 συμμετοχές στη Serie A (11 ασίστ), ενώ έχει αγωνιστεί τόσο στη Ligue 1 (Ρεν, Νις), όσο και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (Βιτόρια Γκιμαράες).

Διαβάστε επίσης: Η ασίστ του Μπακασέτα «τρέλανε» την UEFA (vid)

Είναι 29 χρονών με ύψος 1.81 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως μπακ χαφ σε όλη την πλευρά. Μένει ελέυθερος τέλος Ιουνίου από την Ίντερ και σύμφωνα με ρεπορτάζ αποτελεί τον Νο.1 μεταγραφικό ωστόσο του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν αγωνίστηκε καθόλου καθώς ανάρρωνε από σοβαρό πρόβλημα στον χιαστό, ενώ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, χάλασε την τελευταία στιγμή η μετακίνησή του στην Σάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ