ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Μεϊτέ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Μεϊτέ

Τι ισχύει για τον 29χρονο Γάλλο μέσο...

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να ψάχνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα έρθουν και θα ανεβάσουν επίπεδο το «ασπρόμαυρο» ρόστερ και θα προσφέρουν στον Ραζβάν Λουτσέσκου πολύτιμες λύσεις στις συνεχόμενες και δύσκολες αναμετρήσεις που θα έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης την επόμενη σεζόν. Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει χωρίς αμφιβολία ο Σουαλίχο Μεϊτέ. Το όνομα του 29χρονου Γάλλου μέσου (17/3/1994) της Μπενφίκα «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ώρες, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Ενας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι, ο οποίος ανήκει στην πορτογαλική ομάδα, αλλά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Serie A με τη φανέλα της Κρεμονέζε, έχοντας 31 συμμετοχές, με 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Στο παρελθόν είχε περάσει μεταξύ άλλων από τις Μίλαν, Τορίνο, Λιλ, Μονακό και Μπορντό, ενώ έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, έχοντας αγωνιστεί και στις τρεις βαθμίδες (Champions League, Europa League, Conference League). Ο Σουαλίχο Μεϊτέ έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον τεχνικό της πορτογαλικής ομάδας, με τον 29χρονο να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μια ενδιαφέρουσα, αλλά συνάμα και πολύ ακριβή περίπτωση, αφού στον ΠΑΟΚ μπορεί να τον καλοβλέπουν, αφού είναι έμπειρος και ικανότατος μέσος, αλλά δύσκολα θα καλύψουν τις απαιτήσεις του. Το κασέ του 29χρονου Γάλλου μέσου είναι πολύ υψηλό, με αποτέλεσμα  η περίπτωση του να κρίνεται απλησίαστη. Ο ΠΑΟΚ αναγκαστικά θα πρέπει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, που είναι πιο προσιτές οικονομικά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να ψάχνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την στελέχωση του «ασπρομαυρου» ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ