Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ

Ο Σουαλίχο Μεϊτέ φαίνεται πως ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, για να αποκτηθεί ως δανεικός, στην προσπάθεια να αποκτήσει βάθος στη μεσαία γραμμή.

Τον Σουαλίχο Μεϊτέ, έναν παίκτη με υψηλές παραστάσεις από το Ιταλικό και Πορτογαλικό πρωτάθλημα, προσπαθεί να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ ως δανεικό.

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει έστω και με τη μορφή δανεικού τον 29χρονο Γάλλο με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Διαβάστε επίσης: Γιάννη ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Ο παίκτης ανήκει στη Μπενφίκα, από την οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός τη σεζόν που πέρασε στην ιταλική Κρεμονέζε, η οποία όμως δεν προτίθεται να ανανεώσει τον δανεισμό του, μετά τον υποβιβασμό της από την Serie A.

O Μεϊτέ έχει συμβόλαιο ως το 2026 και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στα 1.4 εκατ. ευρώ, γεγονός που δυσκολεύει την περίπτωση για τον ΠΑΟΚ.

Ο Γαλλοϊβοριανός έχει μία πλούσια καριέρα με γεμάτες σεζόν σε Λιλ, Μπορντό, Τορίνο, με αποκορύφωμα τη σεζόν που φόρεσε τα χρώματα της Μίλαν και σε περίπτωση που ενταχθεί στον ΠΑΟΚ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και να αποτελέσει έναν από τους παίκτες-κλειδιά για την ομάδα του Λουτσέσκου τη νέα σεζόν.

Τα Πορτογαλικά ΜΜΕ και κυρίως η «Record» κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, εφόσον ο παίκτης είναι εκτός πλάνων του προπονητή των «Αετών», Ρότζερ Σμιντ.

Χαρακτηριστικά η «Record» γράφει: 

«Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον Σουαλίχο Μεϊτέ, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Κρεμονέζε το 2022/23 και ανήκει στην Μπενφίκα. Ο ιταλικός σύλλογος, που υποβιβάστηκε στη Serie B, ξεκαθάρισε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας την απόφαση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 29χρονου Γάλλου μέσου λόγω του υποβιβασμού».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ