Ολυμπιακός: Οι 2+2 εσωτερικές μεταγραφές για τους μπακ

Ολυμπιακός: Οι 2+2 εσωτερικές μεταγραφές για τους μπακ

Οι νέοι συσχετισμοί στα άκρα με Ροντινέι-Άνδρούτσο και Ραμόν-Κίτσο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα της πρόσληψης προπονητή στον Ολυμπιακό, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, να είναι ο εκλεκτός του Αντόνιο Κορδόν. Παράλληλα, με την υπόθεση του προπονητή, οι άνθρωποι του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού τρέχουν μια σειρά από υποθέσεις, όπως είναι αυτή του Θανάση Ανδρούτσου.

Το συμβόλαιο του 26χρονου, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα του Ολυμπιακού καθώς προέρχεται από την «ερυθρόλευκη» ακαδημία, ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε επίσης: Ετσι ξεκινάει ο Παναθηναϊκός: Οι πρώτες τέσσερις μεταγραφές του Αταμάν (pics+vids)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ σε 789 λεπτά, φέρεται να συζητάει με τους Ερυθρόλευκους για ένα νέο τριετές συμβόλαιο, που θα τον διατηρήσει στον Ρέντη μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Φυσικά, τίποτα δεν είναι δεδομένο, καθώς οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την έλευση του νέου προπονητή. Παρόλα αυτά, ο 26χρονος είναι ένα χρήσιμο «εργαλείο» στο rotation για έναν σωρό από αγωνιστικές θέσεις με εξαιρετική ποδοσφαιρική νοοτροπία από εκείνες που οι προπονητές αγαπούν. Πέρσι, αγωνίστηκε κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις.

Μια θέση στην οποία ο Ολυμπιακός επίσης έναν ακόμα παίκτη. Τον Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε 22 παιχνίδια από τον Γενάρη και πρόλαβε να δείξει ένα σημαντικό δείγμα γραφής. Πραγματικά καλός δημιουργός και με μια ιδιαίτερη ισορροπία ανάμεσα στα ανασταλτικά και επιθετικά του καθήκοντα ο 31χρονος που ήρθε απευθείας από μια (ημερολογιακά διαφορετική) σεζόν των 70 αγώνων από τη Φλαμένγκο. Παίρνει τις ανάσες του εδώ και έναν μήνα και έχοντας μπροστά έναν ολοκληρωμένο κύκλο προετοιμασίας προφανώς και αναμένεται ακόμη καλύτερος.

Ενδιαφέρον, όμως, έχει και το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, όπου βρίσκεται ένας ακόμα Βραζιλιάνος. Ο λόγος για τον Ραμόν, ο οποίος μόλις έκλεισε τα 22 του χρόνια. Ο νεαρός αποκτήθηκε επίσης στα μέσα της περσινής σεζόν, όπως ο Ροντινέι. Η προσαρμογή του, ωστόσο, καθυστέρησε λιγάκι παραπάνω. Μέχρι το τέλος της σεζόν «έγραψε» 10 συμμετοχές. Πλέον όντας εξοικειωμένος με το νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον και έχοντας μπροστά την προετοιμασία μπορεί και εκείνος να δείξει ένα ακόμη μεγαλύτερο δείγμα των ικανοτήτων του  και να διεκδικήσει μια θέση στην επόμενη 11άδα.

Στην ίδια θέση αγωνίζεται επίσης μεταξύ άλλων και ο Φώτης Κίτσος. Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο νεαρός άσος έκανε εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στην Κύπρο με την Ομόνοια (30 συμμετοχές) και πλέον έτοιμος να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Με τις εμπειρίες που αποκόμισε από την περσινή περιπέτειά του στη Μεγαλόνησο, ο Φώτης Κίτσος γυρίζει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να παλέψει και να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Υπενθυμίζουμε ότι στο αριστερό άκρο υπάρχει φυσικά και ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια ως βασικός. Ο Μολδαβός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 45 συμμετοχές, 1 γκολ και 6 ασίστ.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι μια πραγματικότητα που έχει τη σημασία της. Οι Πειραιώτες δεν ξεκινούν από την αρχή αναζητώντας την επόμενη αγωνιστική version τους. Μέσα από την περσινή χρονιά έχουν προκύψει μια σειρά από ποδοσφαιριστές που αν μη τι άλλο υπόσχονται «ενισχυμένη» αφετηρία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ