Πλατανιάς: Προς… αποχώρηση αρκετοί ποδοσφαιριστές!

Πλατανιάς: Προς… αποχώρηση αρκετοί ποδοσφαιριστές!

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά δεν έχουν αποδώσει όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου και βρίσκονται σε κίνδυνο αποχώρησης.

Σε κίνδυνο αποχώρησης βρίσκονται αρκετοί παίκτες του Πλατανιά λόγω του ότι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Η ως τώρα εικόνα της ομάδας των Χανίων δεν είναι αυτή που θα ήθελαν οι άνθρωποί της, ούτε βέβαια και οι υποστηρικτές της.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Superleague έχοντας μόλις 6 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές. Για το λόγο αυτό, οι ιθύνοντες των Κρητικών οφείλουν να αλλάξουν την κατάσταση για να μείνει ο σύλλογος στη μεγάλη κατηγορία.

Την ίδια στιγμή αναζητείται ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν συμφώνησε εν τέλει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές πάντως, δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους και θέτουν σημαντική υποψηφιότητα για αποχώρηση τον Ιανουάριο. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους της κακής εικόνας του Πλατανιά. Συγκεκριμένα, οι Κρος και Μπούτνικ δεν έχουν προσφέρει αυτά που περίμεναν στον κρητικό σύλλογο, ενώ και ο Ομπερχάουζερ είναι σε ρηχά νερά λόγω του τραυματισμού του.

Ωστόσο, τεράστια ικανοποίηση υπάρχει για τους Ενσικουλού και Πλιάτσικα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν εντυπωσιάσει με τον επαγγελματικό τους χαρακτήρα και την αγωνιστική εικόνα τους στο γήπεδο.

Όπως και να ‘χει, τον Γενάρη αναμένουμε ανακατατάξεις στο ρόστερ του Πλατανιά, αφού πρώτα ολοκληρωθεί το ζήτημα του νέου προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ