Άρης: Πρόταση από το Μεξικό για Ματέο Γκαρσία

Άρης: Πρόταση από το Μεξικό για Ματέο Γκαρσία

Ομάδα από τη Liga MX έχει καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσημη πρόταση στους κιτρινόμαυρους για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Το συμβόλαιο του Ματεό Γκαρσία με τον Άρη ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου του 2024, δεν θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα το εξαντλήσει. Ομάδα από το Μεξικό έχει καταθέσει πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες, για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων σκέφτονται τη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για το θέμα αυτό και με τον ποδοσφαιριστή.

Αν, πάντως, η ΠΑΕ Άρης αποδεχτεί τα χρήματα που προσφέρουν οι Μεξικάνοι και παραχωρήσει τον Ματέο Γκαρσία, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση τριών – αντί για δυο – εξτρέμ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είχε αναφέρει στη γραπτή του δήλωση, ότι ο Άρης έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις για παραχώρηση παικτών. Η απόκτηση του Φατόρε, μάλιστα, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μια εξ αυτών, είναι για τον Εμπακατά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ