Άρης: Διπλό «χτύπημα» με Ματαρίτα και Φατόρε

Άρης: Διπλό «χτύπημα» με Ματαρίτα και Φατόρε

Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή Κοσταρικανό αριστερό μπακ της Ντνίπρο και τον Ισπανό αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από τη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης.

Κοντά στην ολοκλήρωση δυο μεταγραφών για την ενίσχυση των δυο άκρων της αμυντικής του γραμμής βρίσκεται ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με τον 29χρονο διεθνή Κοσταρικανό αριστερό μπακ Ρόναλντ Ματαρίτα και τον 22χρονο Ισπανό δεξιό μπακ, Βαλεντίνο Φατόρε.

Ο Ματαρίτα ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλαχουελένσε (Κόστα Ρίκα), ενώ το 2016 μετακόμισε στο MLS, όπου και αγωνίστηκε στη Νιου Γιορκ και στο Σινσινάτι. Την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο ουκρανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ντνίπρο. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του (54 συμμετοχές).

Διαβάστε επίσης: Το ΣΕΦ «κοκκινίζει» και εκσυγχρονίζεται: Το μεγαλόπνοο πλάνο, οι άμεσες αλλαγές και το Final Four του 2025

Ο Φατόρε γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, έχει, όμως, ισπανική υπηκοότητα και έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Σεβίλλης. Ήταν, μάλιστα και αρχηγός στη δεύτερη ομάδα, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 33 συμμετοχές (5 γκολ και 2 ασίστ).

Αμφότεροι αναμένεται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν τα συμβόλαια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ