Άρης: Προφορική συμφωνία με Χουτεσιώτη

Άρης: Προφορική συμφωνία με Χουτεσιώτη

Ο 29χρονος Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (20/6) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης αναμένεται να είναι ένας από τους δυο τερματοφύλακες που θα πλαισιώσουν τον Χουλιάν Κουέστα, στο ρόστερ του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι, μετά τη στασιμότητα που είχε σημειωθεί στις διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Σιαμπάνη, ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Έλληνα τερματοφύλακα, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού.

Διαβάστε επίσης: Τα δυο πλάνα του Μπαρτζώκα στο τραπέζι με τους Αγγελόπουλους

Ο Χουτεσιώτης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε από το 2014 έως και το 2019, πραγματοποιώντας, όμως, το διάστημα αυτό εφτά μόνο συμμετοχές. Τον Σεπτέμβριο του 2019 τον απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ τελευταία ομάδα του ήταν ο Ιωνικός.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (20/6) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ