Στο Ισραήλ με δύο νέα πρόσωπα ο Άρης

Στο Ισραήλ με δύο νέα πρόσωπα ο Άρης

Ο Άρης πετάει σήμερα (21/6) για Ισραήλ για δύο φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν σήμερα (21/6) στο Ισραήλ για τα φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα (21/6, 24/6) με τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ στην αποστολή ο Άρης αναμένεται να συμπεριλάβει και τους νεοαποκτηθέντες Πάβισιτς και Ματαρίτα.

Οι Ντομαγκόι Πάβισιτς και Ρόναλντ Ματαρίτα αναμένεται να είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη, που θα αναχωρήσει σήμερα (21/6) για το Ισραήλ. Ο Απόστολος Τερζής δεν ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες, σ’ αυτήν,. όμως θα συμπεριληφθούν, εκτός απροόπτου, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός και ο Κόσταρικανός αμυντικός.

Διαβάστε επίσης: Γιοβάννα Βεντούρα: Η πρώην του Τζάστιν Μπίμπερ σπάει τη μέση βάζει μαγιό και σου δείχνει τι έχασε (pics)

Αντίθετα, το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις και αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις,. μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Άρης με τη Μακάμπι Χάιφα θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Το πρώτο σήμερα (21/6, 21.00) και το δεύτερο το Σάββατο (24/6, 20.00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ