Ολυμπιακός: Οι 6 που δεν υπολογίζονται – Ποιο ηχηρό όνομα δεν πάει στην Αυστρία…

Ολυμπιακός: Οι 6 που δεν υπολογίζονται – Ποιο ηχηρό όνομα δεν πάει στην Αυστρία…

Ποιοι είναι οι έξι ποδοσφαιριστές που δεν θα είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία...

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα σεζόν την Πέμπτη στον Ρέντη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του να έχουν την πρώτη τους γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ισπανός τεχνικός έπιασε δουλειά στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων και μαζί με τον Αντόνιο Κορδόν έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, αλλά και το πλάνο των αποδεσμεύσεων και των αποχωρήσεων.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στον Ρέντη μέχρι τις 5 Ιουλίου όταν και η ομάδα θα «πετάξει» για το Τιρόλ της Αυστρίας, όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα ήδη ο Μαρτίνεθ έχει πάρει κάποιες αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ των Πειραιωτών και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτό, αφού ήδη έξι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για την Αυστρία.

Συγκεκριμένα, οι Πιερ Κούντε, Αμπντουλαγιέ Νταμπό, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Ντένις Αλίγιακιτς, αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες έχουν ειδοποιηθεί να πάνε στις 6 Ιουλίου στον Ρέντη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα φύγει μια μέρα νωρίτερα.

Αυτόματα λοιπόν, η απόφαση για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές είναι ειλημμένη, αφού δεν υπολογίζονται και έχουν τεθεί ουσιαστικά εκτός πλάνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ