Ο Ολυμπιακός πήρε τον Μαρτίνεθ, το ντόμινο στους πάγκους συνεχίζεται- Εξελίξεις με Μαρθελίνο, Μπορδαλάς και Γκατούζο

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Μαρτίνεθ, το ντόμινο στους πάγκους συνεχίζεται- Εξελίξεις με Μαρθελίνο, Μπορδαλάς και Γκατούζο

Ο Ολυμπιακός έκανε την επιλογή του και ήδη βρίσκεται στην επόμενη μέρα του. Το ντόμινο των πάγκων όμως συνεχίζεται

Ο Ολυμπιακός την έκανε την επιλογή του για τον πάγκο. Συμφώνησε με τον Ντιέγκο Μαρτίνες και η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή. Ο 42χρονος όχι μόνο είναι ήδη εδώ αλλά έχει πιάσει και δουλειά.

Παρά ταύτα οι Ερυθρόλευκοι ήταν για εβδομάδες μέσα σε ένα… ντόμινο. Και αυτό το ντόμινο εξελίσσεται γύρω από πάγκους αποκαλύπτοντας ίσως τι τελικά είχαν κατά νου, προπονητές που απασχόλησαν τους Πειραιώτες.

Για παράδειγμα ο Μαρθελίνο που οι Ερυθρόλευκοι προσέγγισαν τρεις-τέσσερις φορές από πέρσι που έφυγε ο Μαρτίνς, θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Μαρσέιγ. Μια τεράστια επιλογή για τον έμπειρο τεχνικό που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Αντόνιο Κορδόν (Βιγιαρέαλ) και που πιθανότατα αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα σε αυτή την αναζήτηση που κράτησε κανά μήνα στον Ολυμπιακό για τον «επόμενο».

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός κυκλοφορούσε ελεύθερος από τον Ιούνιο του 2022. Ο 57χρονος δεν έχει εργαστεί ποτέ ξανά στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, αλλά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε Μπιλμπάο και Βαλένθια προσφάτως, ενώ έχει περάσει και από Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Σανταντέρ, Σαραγόσα, Ουέλβα και Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι Μασσαλοί έκαναν κρούση και στον Πάουλο Φονσέκα, αλλά η Λιλ αρνήθηκε κάθε περίπτωση για να τον αφήσει να μετακομίσει στην έτερη γαλλική ομάδα.

Την ίδια στιγμή ο Χοσέ Μπορδαλάς που επίσης «έπαιξε» για τους Πειραιώτες μένει τελικά στη Μαδρίτη. Σήμερα λένε οι Ισπανοί ότι ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Χετάφε. Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε τον Απρίλη στη Χετάφε. Την έσωσε κατηγορία. Και πλέον έχει την ευκαιρία να φτιάξει μια καλύτερη εκδοχή της από την αρχή.

Μαντάτα όμως και για τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός προπονητής που εκεί κατά το Πάσχα έμοιαζε να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού, απέρριψε την Ελλάς Βερόνα.

Οι πληροφορίες για τον «πρώην» της Μίλαν, της Νάπολι και της Βαλένθια αναφέρουν ότι έχει βασική προτεραιότητα να εργαστεί ξανά στο εξωτερικό με το πρωτάθλημα της Αγγλίας να αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για εκείνον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ