Προανήγγειλε εξελίξεις για Βεζένκοφ ο GM των Κινγκς (vid)

Προανήγγειλε εξελίξεις για Βεζένκοφ ο GM των Κινγκς (vid)

Τι αποκάλυψε ο GM των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ για την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και το μέλλον του

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι το πιο «καυτό» όνομα στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, αποτελεί τον MVP της Euroleague και τον παίκτη που συζητιέται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για να περάσει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, τους Σακραμέντο Κινγκς και το ΝΒΑ, ενώ οι κινήσεις που έκαναν οι «βασιλιάδες» στη βραδιά του ντραφτ δείχνουν ότι έχουν κανονικά στο πλάνο τους τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ελευθέρωσαν επιπλέον 30 εκατ. δολάρια στο salary cap με την παραχώρηση του Ρισόν Χολμς, που παίζει στη θέση «4» και «5», και της επιλογής τους στο Νο24 του ντραφτ στους Μάβερικς.

Η ομάδα του Σακραμέντο μην παίρνοντας αντάλλαγμα από το Ντάλας, δημιούργησε τη λεγόμενη trade level exception, κάτι που τους προσφέρει ένα ποσό 12 εκατ. δολαρίων από το συμβόλαιο του Χολμς, που θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση του Ντομάτας Σαμπόνις, αλλά και για ενίσχυση, εκεί όπου περιλαμβάνεται το όνομα του Βεζένκοφ.

Μάλιστα, ο τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ μίλησε για την περίπτωση του Βούλγαρου φόργουορντ, αλλά και για το ντραφτ γενικότερα και προανήγγειλε εξελίξεις σχετικά με τον Βεζένκοφ, αλλά και με τις κινήσεις των Κινγκς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το ντραφτ:

«Ο Σάσα έκανε μια φοβερή σεζόν, όπως και ο Ολυμπιακός. Είναι ένας φανταστικός οργανισμός και μας υποδέχτηκαν όταν πήγαμε να τον δούμε. Όταν θα αρχίσει η free agency θα κάνουμε όλες τις συζητήσεις, αλλά ήταν ωραίο να βλέπουμε τον Σάσα να κάνει τόσο σπουδαία σεζόν με την ομάδα του. Θα δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας από την 1η Ιουλίου που ανοίγει η free agency», τόνισε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ